A fugit de la locul accidentului după ce a omorât un om

Autor :

Data : 26 iunie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Un bărbat de 29 de ani a dat serios de probleme după ce a băut și a urcat la volan, deși nu are permis de conducere.

În această dimineață, în jurul orei 3.00, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în zona localității Drăgănești, se află o persoană decedată, posibilă victimă a unui accident rutier.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au găsit la km 4+700 m, pe sensul de mers Tecuci – Galați, corpul neînsuflețit al unui bărbat, identificat ulterior ca având 45 de ani și fiind din comuna Priponești.

„Lângă acesta, pe același sens de mers, a fost găsit un autoturism staționat în afara părții carosabile, care prezenta avarii și care, cel mai probabil fusese implicat în incidentul rutier, autoturism aparținând unei femei, de 56 de ani, din comuna Barcea. Conducătorul auto nu a fost găsit la locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior, în persoana unui bărbat, de 29 de ani, din comuna Barcea, despre care polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere. Acesta a fost testat alcoolscopic, prezentând, la câteva ore după producerea accidentului, valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat comisarul șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Bărbatul va fi cercetat acum pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de