Adolescenți „campioni” la furturi, prinși de polițiști

Autor :

Data : 11 iunie 2018

Aceștia au fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Secțiilor 2 și 3 au depistat doi adolescenți de 16 și 17 ani, din municipiul Galați, suspectați de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale de pe raza localității.

Luați la audieri, cei doi au declarat în fața polițiștilor că împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani au dat mai multe spargeri în magazine.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în perioada 07.05 – 07.06.2018, aceștia, împreună cu un bărbat de 29 ani, ar fi comis un număr de 14 furturi din societăți comerciale, prejudiciul creat fiind de aproximativ 15 000 lei. Cei doi adolescenți au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, după care au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cauză, polițiștii continuă activitățile pentru depistarea celei de-a treia persoane bănuită că ar fi participat la comiterea acestor fapte și care în prezent se sustrage cercetărilor”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității de I.P.J. Galați.

Cei doi adolescenți au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete: , ,

Articole scrise de