Cristache avertizează: Atenție, români! Guvernul pregătește o nouă taxă!

Data : 12 aprilie 2017

Deputatul PMP Cătălin Cristache a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, că a aflat în timpul ședinței Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților, al cărei membru este, că Guvernul Grindeanu se pregătește să introducă din nou o taxă auto.

„Astăzi, în ședinta Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților reprezentantul Administrației Fondului pentru Mediu a recunoscut că Guvernul se gândește la implementarea unei noi taxe auto! Nu se cunosc exact detaliile, nu se știe nici cum va fi „împachetată” această taxă (taxa de mediu / auto / de primă înmatriculare). Cert e că Guvernul Grindeanu pregătește un nou bir pentru șoferi. Între timp, același Cabinet e disperat că nu are banii pentru a da înapoi șoferilor sumele plătite pentru timbrul de mediu – declarat ilegal de Curtea de Justiție a UE (CJUE) și care nu se mai plătește de la 1 februarie 2017„, a scris deputatul PMP pe pagina sa de Facebook.

Acesta a adăugat că, în opina sa, taxa auto este inutilă. „În toate țările în care această taxă se aplică, șoferii primesc ceva în schimb: o infrastructură bine pusă la punct, un transport public civilizat. La 11 ani de când această taxă, sub diferite forme, se aplică în țara noastră, șoferii români nu au simțit nici o îmbunătățire a infrastructurii și nici transportul public în comun nu a suferit schimbări pozitive”, a ne-a declarat Cătălin Cristache.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de