Explozia din Micro 19 s-a auzit în Parlament!

Data : 21 martie 2017

Deputatul Cătălin Cristache a solicitat de la tribuna Parlamentului intervenția Guvernului pentru ajutorarea familiilor sinistrate în urma exploziei din Galați.

”Am cerut ieri Executivului, printr-o interpelare adresată premierului Sorin Grindeanu, să aloce cât mai repede posibil bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru rezolvarea situației în care se află familiile afectate de explozia petrecută la sfârșitul săptămânii într-un bloc din Galați.

Am considerat că trebuie să mă implic deoarece soluțiile oferite de către Primăria Galați, respectiv relocarea oamenilor și oferirea a trei mese pe zi la cantina socială, sunt temporare. Oamenii care au pierdut totul trebuie ajutați să meargă mai departe!”, a scris Cătălin Cristache pe pagina sa de Facebook.

”Știu că valoarea pagubelor este foarte mare și că primăria face ceea ce poate pentru a da o mână de ajutor celor afectați și tocmai pentru că vorbim de un număr mare de familii și de sume foarte mari ce trebuie alocate pentru înlăturarea pagubelor, cred că este necesară implicarea Guvernului prin alocarea de bani din fondul de rezervă, fond destinat cu precădere situațiilor de urgență

”, a declarat deputatul pentru ”Știri de Galați”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de