FOTOGALERIE: Protest adresat clasei politice: vrem țara înapoi, vrem orașul înapoi!

Data : 5 noiembrie 2015

Ieșirea în stradă a fost momentul afirmării unei noi generații care vrea o schimbare radicală a modului în care se face politică și administrație la Galați

Aproximativ 3.500 de gălățeni, în cea mai mare parte tineri de până la 25-30 de ani, au protestat, cerând o schimbare radicală actualei clase politice. Au fost huiduite „centrele de putere” din oraș, Primăria, sediile PSD, PNL și ALDE-PC și i-a fost adresată primarului Marius Stan urarea „de la primărie la pușcărie” în ritm de „sidexplozia”.

Acest protest este momentul afirmării unei generații care vrea și este și foarte hotărâtă să și obțină o schimbare radicală a modului în care se face politică și administrație la Galați. Este o generație hotărâtă să preia dreptul de a decide cine și cum conduce orașul. Pe unul din cartoane scria: „Bunicii la război. Părinții la revoluție. Acum este rândul nostru!”.

Dacă cei mai în vârstă au acceptat tacit, fără să protesteze, ca orașul și județul să ajungă anexe ale politicii, să fie la îndemâna celor care își împart demnitățile politice și afacerile pe bani publici, iată că această generație nu este dispusă să accepte astfel de compromisuri. Acești tineri le cer pesediștilor, liberalilor, pediștilor, uneperiștilor și peciștilor, care au condus până acum și au condus prost, să le dea orașul înapoi.

Foto: Cornel Gingărașu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete: , , ,

Articole scrise de