Grădina Publică va fi plină de preparate delicioase și mirosuri îmbietoare

Data : 29 august 2019

Festivalul Street FOOD începe azi și se termină duminică.

Street FOOD Festival revine în Galați. Dacă nu ai apucat anul trecut să guști toate bunătățile, stai liniștit. Anul acesta, bucătarii talentați revin cu rețete adunate de prin lume și mulți chefi noi li se alătură, pentru o aventură culinară și mai grozavă. Concertele, cinema-ul în aer liber, kids zone și Wine garden completează super experiența de care vei avea parte între 29 august și 1 septembrie.

Noutatea de anul acesta este că scenele se mută în stradă. Artiști precum Byron, The Mono Jacks, Lucia and Muse Quartet, Soul Serenade, Maru și băieții de la Golan vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stage, scena principală.

Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival va fi și VRTW Area cu DJ cunoscuți, dar și o zonă dedicată artiștilor locali.

Va fi o zonă de joacă pentru copii și cinema în aer liber cu câte un film pe zi. Joi se va proiecta “Povestea iubirii” de Radu Mihăileanu, vineri va fi comedia spaniolă “Nuntă în ofsaid”, sâmbătă “Omul care l-a ucis pe Don Quixote” și în ultima seară comedia românească “America, venim.”

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de: Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România cu sprijinul Staropramen și susținut de Primăria Municipiului Galați.

Mai multe informații despre evenimentul de la Galați puteți găsi pe site-ul streetfoodfestival.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa foto: panabogdan.ro

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de