Impact între un atelaj hipo și un autoturism, la Ivești

Autor :

Data : 9 octombrie 2019

Un bărbat a fost rănit și a ajuns la spital.

Echipajul de pe ambulanța SMURD din cadrul Secției de Pompieri Tecuci a fost solicitat să ajungă pe DJ 254, la ieșirea din Ivești către Călmățui, acolo unde a avut loc un accident între un atelaj hipo și un autoturism.

„Căruța a fost acroșată în trafic de autovehicul. În urma incidentului a rezultat o victimă conștientă, cu multiple traumatisme, care a fost transportată către Spitalul Municipal Tecuci”, se arată într-un comunicat al ISU Galați.

Este al treilea incident de acest fel în doar o săptămână. Astfel, în data de 2 octombrie a avut loc un incident asemănător la ieșirea din municipiul Tecuci. Accidentul rutier a avut loc aproape de miezul nopții, între un autoturism și o căruță, în urma căruia a rezultat o victimă, transportată ulterior la spital.

A doua situație asemănătoare a avut loc în după-amiază zilei de 8 octombrie, când Dispeceratul ISU a foat solicitat să intervină în urma unui accident rutier, în care un atelaj a fost lovit de un autoturism. În urma incidentului care a avut loc pe raza comunei Măstacani, conducătorul atelajului a rămas inconștient. S-a deplasat un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Tg. Bujor, care a preluat victima pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Tecuci.

„Atenționăm conducătorii auto să manifeste prudență în această perioadă când pe drumurile publice apar tot mai multe atelaje hipo”, se mai artă în comunicatul ISU.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de