Inconștiența la volan: și băut și fără permis

Autor :

Data : 2 septembrie 2019

Mai mult, în mașină cu el se afla și proprietara mașinii care știa despre ambele aspecte.

Polițiștii au oprit în trafic, pe strada Textiliștilor, din municipiul Galați, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 23 de ani, din aceeași localitate. La testarea alcoolscopică, tânărul a prezentat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor făcute în bazele de date ale poliției, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Pe locul din dreapta față al autoturismului, polițiștii au identificat o femeie de 43 de ani, din municipiul Galați, care s-a dovedit a fi proprietara acestuia și care a declarat că avea cunoștință despre faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, dar l-ar fi lăsat să conducă mașina pentru a efectua o parcare corectă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Galați.

Cei doi sunt cercetați acum de polițiști, tânărul pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis, iar femeia pentru infracțiunea de încredințare a unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care cunoaște că se află în situația mai sus menționată

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de