Liberali gălățeni prezenți la întâlnirea cu candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu

Data : 18 septembrie 2019

De altfel, în discursul său, candidatul PMP și-a exprimat speranța că va fi votat atât de membri ai USR, cât și de cei ai PNL.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la președinția României, Theodor Paleologu, s-a întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute cu membrii și simpatizanții săi din municipiul Galați. Le-a povestit oamenilor cum a pornit de la zero și a ajuns la 8% în sondaje într-o perioadă foarte scurtă și cum speră el să crească în perioada următoare.

Interesant este că pe lângă membrii și simpatizanții PMP au participat la întâlnirea de la Teatrul Dramatic și câțiva membri ai PNL Galați, atrași, cu siguranță, de personalitatea lui Paleologu. De altfel, în discursul său, candidatul PMP și-a exprimat speranța că va fi votat atât de membri ai USR, supărați pe traiectoria luată de liderii acestui partid, cât și de membrii și simpatizanții PNL, care văd în el un liberal cu mult mai autentic decât Klaus Iohannis.

paleologu la galati2

Mai mult, potrivit lui Paleologu, actualul președinte al României face o eroare majoră crezând în sondajele care îl creditează cu un scor de 40%.

La finalul discursului, Paleologu a cerut oamenilor din sală să-i pună întrebări. Evident, a fost întrebat de situația tensionată din Afganistan și cum ar proceda, a fost întrebat despre strategia viitoare a politicii externe a României, dar și despre relația cu viitorul premier. Le-a răspuns tuturor cu calm, deschis, fără înverșunare sau emoție, iar la final a acceptat un sfat venit din sală: dacă Dan Barna vrea să fie un președinte full-time, el să accepte să devină unul full-mind!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de