„Noaptea în Bibliotecă la Galați”, un alt mod de petrecere a timpului liber

Autor :

Data : 1 octombrie 2019

Organizatorii au pregătit acțiuni dintre cele mai diverse și atractive!

Pe 5 octombrie 2019, în intervalul orar 15.30 – 24.00, va avea loc evenimentul „Noaptea în Bibliotecă la Galați”, manifestare culturală aflată la a IX-a ediție. Organizatorii au pregătit acțiuni dintre cele mai diverse și atractive!

„În acest an activitățile se vor desfășura în trei locații diferite: la sediul central al Bibliotecii, în str. Mihai Bravu nr. 16, la Filiala nr. 1 „Costache Negri“ – Biblioteca Municipală pentru Copii, din Ţiglina 1 și la Filiala nr. 5 „H. P. Bengescu” – Bibliotecă Municipală, din Micro 20. În acest interval orar se vor asigura și serviciile de împrumut la domiciliu și de înscriere a utilizatorilor.

De menționat că, în cadrul acestui eveniment, la ora 16.00, va debuta stagiunea octombrie 2019/mai 2020 a Salonului Literar „Axis Libri” cu două momente distincte: Lansarea romanului „Karga” de Tudor Neacșu, în prezența autorului și a invitaților săi și lansări de cărți și omagierea cărturarului Nedelcu Oprea. Intrarea este liberă.

Ca o paranteză, organizatorii păstrează tradiția iar cei care vor restitui documentele împrumutate și au depășiri de termen vor fi scutiți de plata penalizărilor.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de