Orașul improvizațiilor. De 5 luni, semaforul de la „Potcoava” e legat cu sârme de o țeavă

Data : 24 iunie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

De pe 17 ianuarie, când un șofer a spulberat stâlpul de beton, oamenii primarului Pucheanu n-au avut timp să instaleze altul.

De fapt mai corect ar fi să spunem că Ionuț Pucheanu este primarul improvizațiilor, al lucrurilor „reparate” cu sârme și țevi ruginite. Chiar în centrul orașului, în zona de la Potcoava de Aur, unul din semafoarele de la intersecția străzilor Brăilei și Traian este, de peste 5 luni, fixat pe o țeavă luată de la fier vechi, de care cablurile semaforului sunt legate cu sârme ruginite.

Stâlpul de beton pe care era fixat semaforul a fost demolat în noaptea de miercuri spre joi, 17 ianuarie 2019, de mașina unui gălățean care se deplasa dinspre Potcoava de Aur către Centru. Bărbatul de 28 de avea o alcoolemie de 0,73 la mie în aerul expirat și a pierdut controlul volanului, mașina sa lovind frontal stâlpul, care s-a înclinat serios, rămânând agățat în cabluri rețelelor CTV.

Pe 17 ianuarie, a fost luat stâlpul „fracturat” care punea în pericol circulația, a fost reparată rețeaua de alimentare cu energie a troleibuzelor, iar semaforul a rămas o perioadă agățat în cabluri, după care a fost fixat pe o țeavă care se vede în mod clar că a fost luată de la fier vechi, pe care cablurile sunt fixate cu sârme ruginite. Asta este situația și acum, după mai mult de 5 luni de zile.

Cu siguranță că în această perioadă primarul Ionuț Pucheanu a trecut de sute de ori prin zonă, deseori în week-end, când mai merge pe faleză, la Lounge Cafe, afacere la care este asociat, dar nu a observat improvizația și singura explicație pe care o găsim ar fi că situația de la intersecția Brăilei / Traian nu i se pare lui Pucheanu ieșită din comun. Se pare firesc.

Concluzia este că din punctul de vedere al primarului Pucheanu, marea modernizare a centrului Galațiului include la pachet și țevi de la fier vechi și sârme ruginite.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de