Ordine de protecție, încălcate în mod repetat de doi bărbați din județul Galați

Autor :

Data : 17 septembrie 2019

Persoanele afectate au sunat și au reclamat la Poliție.

Polițiștii Secției 1 Galați au fost sesizați de o femeie din Galați cu privire la faptul că fiul ei provoacă scandal la domiciliu, într-un bloc de pe strada Brăilei. Oamenii legii au mers la adresa indicată de femeie și, în fața blocului, l-au găsit pe fiul acesteia, de 32 de ani, aflat sub influența alcoolului, care a precizat că dorește să-și ia lucrurile personale din locuința părinților.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că împotriva bărbatului există un ordin de protecție, emis de Judecătoria Galați, în data de 24.07.2019, valabil pe o perioadă de trei luni, prin care acestuia i se interzice să se apropie de tatăl său și de locuința lui, la o distanță mai mică de 100 de metri. Ca urmare, a fost întocmit dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Galați.

În aceeași zi, polițiștii Secției 3 Rurală Liești au reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, un bărbat, de 35 de ani, din comuna Nămoloasa, pentru încălcarea, în mod repetat, a unui ordin de protecție emis pe numele lui de Judecătoria Liești.

„Conform acestuia, în perioada 25.06 – 25.09.2019, bărbatul avea interdicție de a se apropia la o distanță mai mica de 200 de metri, față de soția sa și locuința ei, din comuna Nămoloasa. În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești cu propunere de arestare preventivă”, se mai arată în același comunicat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de