Părinți amendați pentru că nu și-au supravegheat copiii

Autor :

Data : 19 august 2019

Trei minori au dispărut câteva ore, revenind acasă târziu în noapte.

Trei copii au plecat la plimbare fără să-și anunțe părinții. Aceștia i-au căutat cu polițiștii până s-a înnoptat. Într-un final, cei trei au venit singuri acasă, însă părinții au fost amendați.

Polițiștii Secției 2 Galați au fost sesizați de o femeie, de 39 de ani, din municipiul Galați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, după-amiază, l-ar fi lăsat pe fiul său minor, de 7 ani, să se joace într-un parc din zona blocului în care locuiește, împreună cu alți doi copii, de 9 și 10 ani. Aceasta le-a mai spus polițiștilor că, după câteva ore, a constatat că micuții nu se mai aflau în parc și, împreună cu părinții celorlalți doi minori i-au căutat, până în jurul orei 22.00, dar nu i-au găsit.

„Polițiștii au mers imediat în zona indicată de femeie, dar la scurt timp, cei trei copiii au revenit la domiciliu, declarând că au fost plecați pe faleza Dunării pentru a se juca. Atât copiii minori, cât și părinții acestora au fost conduși la secția de poliție, unde cei din urmă au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru nesupravegherea copiilor minori”, se arată într-un comunicat de presă al I.P.J. Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de