Parlamentarii PSD și ALDE refuză alocarea de fonduri pentru Galați

Data : 8 februarie 2017

Parlamentarii PSD şi ALDE din Galaţi au votat împotriva amendamentelor depuse de către deputatul PMP Cătălin Cristache la proiectul pe buget pe anul 2017

Între acestea se numără și amendamentul prin care deputatul gălățean solicita Guvernului să aloce banii necesari (510 milioane de euro) pentru construirea drumului expres Galaţi – Brăila – Slobozia – Autostrada A2.

“Încă odată parlamentarii PSD şi ALDE din Galaţi au dovedit că ordinul dat de partid, acela de a respinge pe bandă rulantă toate amendamentele depuse de către opoziţie, este mai presus decât interesaul gălăţenilor. Realizarea acestui obiectiv urma să lege zona Galaţi – Brăila, cea mai aglomerată zonă după Bucureşti din punct de vedere al traficului, de autostrada A2, circulaţia fiind astfel descongestionată. De asemenea, un mare plus al realizării acestui proiect era faptul că, odată legată de o autostradă, zona devenea tentantă şi pentru investitori”, a explicat deputatul PMP Cătălin Cristache.

Au fost respinse și amendamentele care vizau alocarea de bani pentru finalizarea noului sediu al Primăriei Galaţi, finalizarea lucrărilor la cartierul de locuințe sociale din municipiul Galați, modernizarea şi lărgirea bulevardului Traian, dar şi pentru o şosea ocolitoare a municipiului Galaţi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de