Permis de conducere fals descoperit la controlul de frontieră

Autor :

Data : 12 septembrie 2019

Posesorul este cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina.

Un ucrainean care s-a prezentat ieri în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

„În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noștri au constatat că persoana respectivă nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul prezentat la control, de la o școală de șoferi din Ucraina, în schimbul sumei de 250 de euro”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de