Polițiștii care au descins la o locuință au prins și un șofer care conducea fără permis!

Autor :

Data : 11 septembrie 2019

Acesta s-a ales cu dosar penal.

Unde dai și unde crapă! Polițiștii gălățeni au depistat în timpul unor percheziții un individ care conducea, deși nu avea permis de conducere.

„Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza localităților Oancea și Roșcani, într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea, în perioada iulie – septembrie 2019, a patru infracțiuni de furt. Perchezițiile au fost făcute la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea acestor fapte, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani, cu ocazia acestora fiind recuperat un moped, sustras, în noaptea de 14/15 iulie, din curtea unei locuințe.

În timp ce polițiștii desfășurau percheziția la domiciliul tânărului, de 22 de ani, în dreptul imobilului respectiv a oprit un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, de la volanul căruia a coborât un bărbat și s-a recomandat ca fiind tatăl vitreg al persoanei în cauză . Cu ocazia legitimării și verificării bărbatului, de 41 de ani, din comuna Oancea, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care îl conducea fusese radiat din circulație de autoritățile din Bulgaria, încă din luna aprilie 2018.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru probarea întregii activități infracționale a celor trei tineri și, în același timp, au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de