Primarul Ionuț Pucheanu, nici împotrivă nici de acord, nici călare nici pe jos….

Data : 3 februarie 2017

Preşedintele PMP Galaţi, deputatul Cătălin Cristache, îi cere primarului Ionuţ Pucheanu să spună public ce părere are despre ordonanţele de grațiere și modifica

“<<Eu fac administraţie, nu politică>> – obişnuieşte să spună primarul Ionuţ Pucheanu ori de câte ori este luat la întrebări despre ceea ce face PSD sau colegii de partid, uitând însă că a obţinut mandatul de edil pe listele unui partid politic şi nu prin concurs public.

Aceeaşi scuză a folosit-o şi în scandalul generat de declaraţiile halucinante şi penibile făcute de către viceprimarul Picu Roman, aceeaşi scuză o foloseşte şi acum când sute de gălăţeni ies zilnic în stradă să ceară retragerea ordonanţei privind graţierea. Îi cer public să ne spună ce părere are despre această ordonanţă pe care noi o considerăm monstruoasă”, a declarat deputatul Cătălin Cristache.

Acesta i-a recomandat edilului din Galaţi să ia exemplul colegului său de partid, Mihai Chirică, primarul de la Iaşi, care a cerut public abrogarea ordonanţei care a scos mii de oameni în stradă.

“Dacă nu are onoare şi demnitate, dacă nu va ţine partea cetăţenilor oneşti, primarul Pucheanu nu va face altceva decât să dovedească faptul că e un primar de paie, care nu are curajul să îşi asume un punct de vedere de teama mai-marilor din partid care l-ar putea exclude de pe lista candidaţilor la alegerile din 2020”, a mai spus liderul PMP Galaţi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de