Se extinde ancheta în cazul fetei care a fost filmată plină de sânge pe stradă

Autor :

Data : 19 august 2019

Fata nu a fost violată, dar viața i-a fost pusă în pericol.

Raportul medico-legal arată că adolescenta de 14 ani nu a fost violată, însă viața i-a fost pusă în pericol din cauza hemoragiei.

„Conform constatărilor și concluziilor medico-legale, persoana vătămată nu a prezentat urme de violență pe corp, însă aceasta a suferit o leziune a aparatului reproducător care a necesitat pentru vindecare, 12-14 zile de îngrijiri medicale. Totodată, leziunea în cauză, prin hemoragie acută consecutivă a pus în pericol viața victimei. În continuare, organele de urmărire penală vor proceda la urmărirea penală pentru toate faptele care rezultă din probele administrate, până la epuizarea probatoriului și aflarea adevărului”, a precizat procurorul Traian Laurențiu Iancu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Totodată, procurorii sunt nevoiți acum să cerceteze și intervenția agenților de Poliție, despre care imaginile care au făcut înconjurul internetului arată că nu au avut empatie și au luat atitudine abia când oamenii au insistat să o facă.

„Pe rolul acestei unități de parchet, la data de 7 august a fost înregistrat un dosar privind denunțul unei persoane juridice, organizație non-guvernamentală, cu privire la vătămările suferite de victimă și cu privire la cei doi agenți de poliție care au fost sesizați de public. Astfel, în cauză se va efectua urmărirea penală, in rem la acest moment, cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu”, a mai adăugat procurorul Traian Laurențiu Iancu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de