Teatrul Dramatic anunță cel mai așteptat eveniment al stagiunii: Festivalul Național de Comedie de la Galați

Data : 10 septembrie 2019

Cea de-a XXXI-a ediție a Festivalului are loc în perioada 4-13 octombrie 2019.

Evenimentul este organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și Uniunea Teatrală din România (UNITER).

Festivalul aduce în fața publicului de la Galați zece spectacole de teatru produse de tot atâtea teatre din România și din Republica Moldova, precum și un spectacol concert în avanpremieră.

Anul acesta, Festivalul revine la formula sa consacrată, aceea de festival-concurs. Primele nouă spectacole din programul Festivalului sunt în concurs, în timp ce spectacolul Teatrului de Comedie din București, programat în ultima seară a Festivalului, este în afara concursului.

Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului Național de Comedie – Galați, 2019 au fost puse în vânzare pe bilete.fanitardini.ro și la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Sunt disponibile și abonamente care asigură accesul la toate evenimentele din Festival. Prețul unui abonament este de 406 lei. Abonamentele pot fi achiziționate exclusiv de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Ca în fiecare an, Festivalul va avea și o secțiune teoretică, ce va include ateliere de teatru, lansări de carte, conferințe ce vor fi susținute de personalități din lumea teatrului românesc. Programul acestora, precum și noutăți despre Festival vor fi anunțate pe site-ul www.fanitardini.ro și pe conturile oficiale ale Teatrului de pe Facebook și Instagram. Ca să fie ușor de găsit, toate postările din Social Media legate de Festival vor fi însoțite de hashtagurile #ComedieGalați și #ComedieGalați2019.

Festivalul Național de Comedie de la Galați s-a desfășurat pentru prima dată în anul 1976 sub denumirea Colocviul despre Arta Comediei, Teatrul gălățean fiind primul teatru din România care a organizat un astfel de festival.

Programul complet al Festivalului de Comedie

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de