A fost stabilită componența Consiliului Director interimar la Oțelul

Întrunit la stadionul Oțelul, Consiliul Director a stabilit componența persoanelor care vor asigura interimatul până la noile alegeri ale SC Oțelul Galați. Astfel, Consiliul Director Interimar va fi alcătuit de Nicușor Istrate în postura de președinte interimar, iar Dănuț Roșcan și Iulian Bahrim vor completa organul de conducere al clubului.

Activitatea managerială, atât administrativă, cât și sportivă, va fi asigurată, ca și până acum, de Conducerea Executivă, reprezentată de managerul general Valentin Ștefan.

Consiliul Director Interimar îşi va exercita funcţiile de conducere, administrare şi reprezentare, aşa cum sunt conferite Consiliului Director, dar acestea vor fi limitate la acţiunile necesare şi esenţiale pentru menţinerea activităţilor normale ale asociației şi protecţia intereselor acesteia.

Principala atributie a Consiliului Director Interimar va fi de a convoca alegeri pentru a constitui un nou Consiliu Director, ceea ce trebuie să se facă în termen de cel mult 3 luni de la data la care membrii săi au preluat funcţia.

Reamintim că după ce Oţelul Galaţi a obținut doar o remiză, 1-1, pe terenul ultimei clasate, Sănătatea Dărăbani, preşedintele Comitetului Director, Cornel Moisescu, şi managerul sportiv, Iulian Apostol, au demisionat.

Înaintea etapei a 17-a, în care sâmbătă întâlnește pe teren propriu Ceahlăul Piatra Neamț, Oțelul (39 puncte) se află pe locul doi, la 5 puncte în spatele Gloriei Buzău (44 puncte).

Două victorii, una pe terenul ultimei clasate și cu Ceahlăul pe teren propriu, ar fi adus oțelarilor mai mult aplomb în abordarea confruntării de la Buzău, de al cărei rezultat final depinde, în mare măsură, numele echipei care va promova din această serie în eşalonul secund.

Foto: ascotelul.ro