Accident cu victime pe Coșbuc. Șoferul vinovat era băut

Polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați ieri cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția străzilor Basarabiei și George Coșbuc, unul dintre conducătorii auto implicați părăsind locul faptei.

Din primele verificări a reieșit că, ajuns la intersecția mai sus menționată, aceasta ar fi pătruns cu autoturismul pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă regulamentar de un bărbat de 30 de ani. Acesta și un pasager au suferit leziuni și au fost transportați la spital.

La scurt timp, a fost identificat și conducătorul auto care a părăsit locul faptei, un tânăr, de 20 de ani. A fost testat alcoolscopic rezultând valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, in cursul zilei de astăzi, sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive.

Acesta a fost sancționat si contravențional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr 3/2020.

Sursa foto: Facebook/GSDG

1 thought on “Accident cu victime pe Coșbuc. Șoferul vinovat era băut

Comments are closed.