Au urcat la volan deși aveau permisele suspendate

Autor :

Data : 2 decembrie 2019

Doi șoferi au dat dovadă de inconștiență, iar asta îi va costa scump. Deși aveau permisele de conducere suspendate din cauza unor abateri disciplinare, aceștia au urcat la volan.

„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați, au oprit în trafic, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, un autoturism la volanul căruia au identificat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Drăgușeni. Întrucât verificările efectuate în bazele de date ale poliției, au relevat faptul că tânărul posedă permis de conducere, dar figurează cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, un alt tânăr, de 23 de ani, din municipiul Tecuci, care avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, până la data de 05 decembrie a.c., a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Tecuci, pe strada Ion Petrovici, din localitate. Și în acest caz, a fost întocmit dosar penal”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *