Bărbat reținut pentru tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice

Polițiștii Orașului Târgu Bujor au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de o angajată a unui magazin din localitate, despre faptul că un bărbat, având fața acoperită cu gulerul de la haină, până la nivelul ochilor, ar fi sustras din magazin o pereche de ochelari de soare, iar în momentul în care ar fi încercat să-l oprească, la ieșirea din magazin, acesta ar fi devenit violent și ar fi lovit-o, reușind să fugă.

Polițiștii au mers imediat la fața locului și, în urma activităților investigative, l-au identificat pe prezumtivul autor, în persoana unui bărbat, de 27 de ani, din municipiul Galați. Acesta a fost depistat la domiciliul unei rude, din orașul Târgu Bujor, și la controlul corporal, polițiștii au găsit asupra lui un cuțit, tip briceag, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior fiind reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și tulburarea liniștii și ordinii publice.