Bătut și jefuit în fața unei cârciumi de cartier din Galati

Polițiștii gălățeni au primit un apel la 112 de la un bărbat în vârstă de 64 ani, din municipiul Galaţi, care anunța că în timp ce se afla în faţa unui restaurant, situat pe strada Saturn, în cartierul Ţiglina I şi consuma băuturi alcoolice împreună cu mai multe persoane, a fost agresat de trei indivizi şi deposedat de suma de 150 lei, după care agresorii au fugit într-o direcţie necunoscută.

„În zonă au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie pentru efectuarea activităților ce se impun în astfel de situații, iar în fața unui market situat pe strada Regiment 11 Siret din municipiul Galați, au fost identificate trei persoane care corespundeau semnalmentelor furnizate de partea vătămată. Cei trei bărbați, doi cu aceeași vârsta de 28 de ani, iar cel de-al treilea cu vârsta de 40 de ani au fost conduși la sediul Secției 2 Poliție, unde, în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 40 de ani l-a lovit pe bărbatul de 64 de ani cu pumnul în față după ce între aceștia s-a iscat o neînțelegere. În urma loviturii primite persoana vătămată a căzut la nivelul solului, iar în timp ce aceasta se afla culcat la pământ, agresorul i-a sustras din buzunar suma de bani pe care o avea asupra sa. Ulterior audierii în calitate de suspect/inculpat, persoana în cauză a fost reținută pe bază de ordonanță si încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, urmând ca la data de 15.07.2020 să fie prezentat la Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă“, se arată într-un comunicat de presă al polițiștilor.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.