Bilanțul furtunii de aseară: 50 de copaci căzuți și 20 de mașini serios avariate

Bilantul efectelor produse de fenomenele meteo periculoase, care au necesitat intervenția echipajelor de pompieri din cadrul ISU Galați, a ajuns în această dimineață la 50 de copaci căzuți, 20 de mașini avariate și pentru care au intervenit forțe și mijoace ale ISU Galați.

Dispeceratul Integrat a gestionat 110 apeluri, majoritatea care semnalau căderi de copaci peste autotursime, stâlpi rupți, avarierea rețelei electrice și blocarea circulației pe cele 37 de străzi afectate. Din fericire, nu au fost victime înregistrate și nici cazuri medicale generate de vremea severă.

Pentru restabilirea stării de normlitate, au intervenit 8 echipaje de pompieri care au degajat 50 de copaci căzuți, acțiunile continuând și în această dimineață.

Din evidențele celor de la ISU Galați, nu au existat obiective economice avariate, nu au fost înregistarte persoane disparute sau rănite, nu au existat drumuri naționale sau județene blocate, traficul feroviar s-a desfășurat în condiții de normalitate, iar precipitațiile abundente nu au dus la inundarea sau avarierea gopodăriilor din localitate.