Candidatul MP la Primăria Corod, agresat în mod repetat de rudele primarului Vasile Cârjeu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Primarul comunei Corod, Vasile Cârjeu (PNL) pare foarte hotărât ca înainte de începerea campaniei electorale să își elimine contracandidații, în primul rând pe cei mai tineri, care ar putea reprezenta un pericol pentru obținerea unui nou mandat de primar. Cârjeu a declanșat o campanie de intimidare a liderului local al Mișcării Populare (MP), Dumitru Tenie (foto 1), care este și candidatul MP la Primăria Corod.

foto 1Seria de agresiuni și scandaluri și campania de denigrări pe facebook a început în noiembrie, la câteva zile după ce Dumitru Tenie a anunțat că va fi candidatul MP la primărie.

Atunci a primit vizita lui Cornel Hotnog, devenit recent rudă a primarului din Corod, în decembrie 2015 acesta fiind cununat de primarul Vasile Cârjeu. Cornel Hotnog era însoțit de tatăl său, Manole Hotnog.

„M-am trezit cu ei la poartă seara, în jurul orei 18.30. Au început să tragă de porți. Strigau: s-o terminat cu Băsescu! Comunistule! Chestii de genul ăsta. I-am întrebat ce treabă are Băsescu în toată treaba asta? Ce aveți voi? Ei, nimic, o țineau pe a lor, dă drumul la poartă! Am deschis și m-a lovit în umăr, cu piciorul. După ce mi-am anunțat candidatura, în noiembrie, a început tot spectacolul acesta, cu comunistule, ce-ți trebuie ție să ajungi primar?”, ne-a declarat Dumitru Tenie.

Tenie a depus o plângere la Postul de Poliție Corod, ancheta este în desfășurare, au fost audiați martori, dar campania de intimidare orchestrată de primarul Vasile Cârjeu împotriva candidatului MP a continuat prin Nicolae Daniel Hotnog, fratele noului fin al primarului. Nicolae Hotnog este din decembrie cumătru cu primarul Cârjeu, așa că și-a asumat cu simț de răspundere campania de intimidare a contracandidatului cumătrului Vasile Cârjeu.

foto 2Pentru că este stabilit la Bacău, el s-a lansat într-o campanie de denigrare pe facebook, de pe contul firmei la care lucrează „Led Screen Bacau” lansând pe 13 februarie tot felul de invective la adresa candidatului MP la Primăria Corod. Mesajele sunt însoțite de întrebări de genul „de ce vrei să candidezi la primărie?” sau „ce-ți trebuie ție primărie?”.

După trei zile, pe 16 februarie, Nicolae Hotnog a trecut pe la Corod și nu a putut să lase să îi scape ocazia unui nou scandal, prin care să îl intimideze pe contrandidatul cumătrului Vasile Cârjeu.

În jurul orei 10 și jumătate, Nicolae Hotnog a făcut scandal în fața magazinului de mobilă a lui Tenie: „A vrut să dea în mine, dar fiind lume multă s-a potolit”, spune Dumitru Tenie.

Polițiștii din Corod au început și o a 2-a anchetă, deși nu au terminat-o nici pe prima. Toată această campanie de intimidare, cu scandaluri, loviri și amenințări, este dusă la o sută de metri de Postul de Poliție.

Soția, fiica și părinții lui Dumitru Tenie sunt terorizați de aceste atacuri sistematice ale finului și cumetrilor primarului din Corod.

3 thoughts on “Candidatul MP la Primăria Corod, agresat în mod repetat de rudele primarului Vasile Cârjeu

  1. Hai sa nu exageram, eu stau in Corod si nu am auzit de asa ceva, domnul Tenie s-a saturat de viata lui nu prea de laudat si vrea sa fie primar cu orice pret, de aceste lucruri noi nu am auzit asa ca domul Tenie, daca chiar iti doresti o campanie curata, nu te mai victimiza atat si impresioneaza-ne cu ceva, nu cu scandal inventat! Tin sa mentionez ca nu sustin pe nimeni, asa ca multa bafta tuturor!

    1. Inainte de a face o afirmatie nefondata, trebuie sa te informezi. Atunci cand te hotarasti sa scrii ceva pe o retea publica trebuie sa cunosti cam totul. Scandalul este cunoscut de mai toata lumea inclusiv de politie, iar domnul Tenie este un om care a reusit sa ajunga ceea ce este prin munca cinstita. Asa ca domnule”cetatean din Corod” informează-te inainte de a comenta fara rost. Are tot respectul meu domnul Tenie, iar actualul primarul este un om de cea mai joasa speta, recurgand la astfel de actiuni. Este o TARA LIBERA IN CARE EXISTA LEGI SI DREPTURI. NU SUNTEM PE VREMEA LU’ CEAUSESCU.

    2. Cunosc si eu aceste personaje care au probleme cu mai tot satul. Pana si politia este satula de plangerile familiei HOTNOGU. Acest scandal este destul de disputat prin sat, iar oamenii stiu ca unul din fiii acestui Manole are o legatura de rudenie cu domnul primar. Cat despre actualul primar cred ca „ne-a aratat” destule in cei 12 ani de cand ocupa aceasta functie.

Comments are closed.