Cătălin Cristache (PMP) și-a lansat candidatura la Primăria municipiului Galați în prezența a peste 300 de membri

Data : 11 ianuarie 2020

Peste 300 de membri au participat, astăzi, la prima şedinţă din 2020 a Organizaţiei Municipale a PMP Galaţi, care a a avut loc la Complexul Muzeal de Ştiinte ale Naturii „Răsvan Angheluţă”. A fost practic momentul în care liderul PMP le-a transmis oficial că va candida pentru fotoliul de primar al Galațiului.

Într-o sală arhiplină, președintele PMP Galați, Cătălin Cristache le-a promis tuturor membrilor, dar și celorlalți gălățeni că va fi un primar „fără stăpân”.

„În acest moment, sunt singurul care îl poate invinge pe Ionuţ Pucheanu, copilul din flori, produsul dragostei nemărginite dintre Marius Stan şi PSD. Mizez pe energia şi forţa echipei noastre. Rezultatele obținute de PMP Galaţi au depins de acţiunea fiecărui membru, fie că a fost individuală sau de grup. Ştiu că vom face aceeaşi figură frumoasă si la următoarele alegeri din 2020, care ne bat la uşă. Rămânem consecvenţi principiilor şi proiectelor proprii, rămânem la fel de vocali, sancționând orice derapaj politic sau admnistrativ, contraproductiv pentru gălăţeni”, le-a spus Cristache colegilor săi.

Pe de altă parte, deputatul PMP le-a cerut oamenilor să rămână aceeaşi echipă vie, activă, combativă, nedivizată; o echipă cu oameni serioşi, de bună credinţă, nepătaţi, necompromişi în vreun fel sau altul.

„Împreună, am dovedit, de fiecare dată, ce şi cât putem şi tot de fiecare dată am contrazis, prin rezultatele obţinute la urne, speculaţiile conform cărora noi nu am conta. Adversarilor noştri politici le-am dat mereu calculele peste cap. Socoteala lor de-acasă nu s-a potrivit cu socoteala noastră făcută direct în ringul politic, fără frică şi fără menajamente”, a mai spus Cătălin Cristache.

Până acum, și-a mai anunțat intenția de a candida fostul primar Marius Stan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *