Cătălin Hurdubae este, de astăzi, membru PMP

Fostul primar al municipiului Tecuci, Cătălin Hurdubae, a devenit astăzi, membru al Partidului Mişcarea Populară.

„Urmează o nouă perioadă de redută electorală, în care noul nostru coleg ni se alătură, prin implicare directă, asumată, prin a pune umărul pentru a duce la bun sfârşit poiectele pe care ni le-am propus, ca partid, în următorii patru ani. Suntem o echipă vocală, dinamică şi consecventă, care nu s-a descurajat, n-a dat niciun pas înapoi de la proiectele sale politice şi administrative, indiferent de circumstanțe şi urmările de moment, ale acestora. Îi urăm bun venit domnului Hurdubae, îi mulțumim pentru încredere şi îi dorim succes alături de noi!”, a scris pe Facebook președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache.

Cătălin Constantin Hurdubae, fostul primar al Municipiului Tecuci, a absolvit Facultatea de Mecanică Agricolă a Universității „Gheorghe Asachi” din Iași, în anul 1995 și masterul în Management financiar în Administrație publică.

În ultimii ani a activat în calitate de director al Agenției ASIROM Tecuci, ulterior ca manager coordonator al reprezentanțelor Galați, Tecuci și Târgu Bujor la Asirom Vienna Insurance Group.

Cătălin Constantin Hurdubae are 46 de ani este căsătorit și are doi copii.