Ce frumos se reflectă noua parcare din Mazepa în balta din stradă!

Atât ce s-a mai lăudat primarul reales cu parcarea supra-etajată din Mazepa, de parcă ar fi făcut un cine-știe ce mega proiect, că au și apărut problemele în jurul ei. Era de așteptat, atât timp cât torni asfalt doar ca să bifezi la aspectul exterior al zonei.

După „ploicica” de aseară, strada din jurul parcării s-a umplut de apă, de spuneai că parcarea este o insulă. Unii chiar au glumit spunând că oamenii care au mașinile parcate acolo ar trebui să-și pună bărcile la treabă.

Asta se întâmplă când nu ai grijă de sistemul de scurgere din zonă. Au tot apărut pe Facebook fotografii cu gurile de canalizare acoperite cu asfalt. Iată, acum se văd urmările unor lucrări făcute de mântuială.

Și lucrurile nu se termină aici. Probabil că în câteva zile vor interveni în forță în zonă: decopertat, mizerie, disconfort pentru șoferi, blocaje, etc. Totul pe nervii populației!

Sursa foto: Facebook/Adrian Lak

1 thought on “Ce frumos se reflectă noua parcare din Mazepa în balta din stradă!

  1. Cam aceasta este valoarea inginerilor si specialistilor in infrastructura (daca au asa ceva) angajati de firmele ce castiga contracte. Nu au auzit de nivele laser sau de utilaje profesionale, ori de masuri de protectie a rezidentilor (antizgomot cu utilizare masini cu disc diamantat pentru taiere beton/borduri, nu batranul picamer comunist). Cei care efectueaza lucrari in mediul rural au asa ceva. Sa nu mai spunem ca Garda de mediu nu-i amendeaza si nu le opreste activitatea daca nu utilizeaza utilaje conform normelor UE, protectie antizgomot, antipraf cu acoperirea pamantului excavat, care se pune pe o prelata nu direct pe asfalt, sau spatiul verde). Dealtfel politia locala amendeaza amaratii de tigai ce nu au locuri de parcare (nici macar din cele suprataxate de gospodarul urban subordonat edilului), care opresc cu o roata pe bordura sau pamant, pentru 5 minute pentru a scoate bani de la un bancomat, spunand ca au calcat spatiul verde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *