CFR încearcă să-i facă fericiți pe călători!

CFR Călători suplimentează și în acest sfârșit de săptămână compunerea anumitor trenuri, pentru adaptarea capacității de transport la cerințele în creștere de trafic și pentru a îmbunătăți condițiile la bordul vagoanelor, încercând să utilizeze la maximum parcul limitat pe care il are deocamdată la dispoziție, se arată într-un comunicat al companiei.

Conducerea CFR Călători a decis suplimentarea numărului de locuri pe parcursul întregii săptămâni și în special în zilele de weekend când cererea este mult mai mare. Suplimentarea s-a facut punctual acolo unde dispeceratul a constatat o cerere foarte mare.

100 de trenuri circulă în acest sfârșit de săptămână cu o capacitate suplimentată, ceea ce înseamnă peste 44 de mii de locuri numai în aceste garnituri ale CFR Călători.

Numai pentru ziua de duminică, CFR Călători a reușit să introducă 260 de vagoane la trenurilor pentru care dispeceratul a constatat o cerere foarte mare.

Spre exemplu trenul IR 1732, Galați – Brașov are astăzi mai multe vagoane și 120 de locuri în plus. Trenul IR 12538 pleacă astăzi din Cluj Napoca spre București Nord cu 482 de locuri față de 190 într-o zi obișnuită. Iar IR 1752 pe relația Suceava – București Nord are capacitatea dublată, ajungând la 780 de locuri.

CFR Călători va suplimenta în fiecare zi componența garniturilor, în funcție de cerere, și în funcție de parcul de material rulant pe care compania îl are deocamdată la dispoziție.

Sursa foto: Facebook/CFR Călători