Circ pe banii noștri în Parlament: jigniri între Bacalbașa și Roman

Un nou derapaj s-a produs astăzi în plenul Parlamentului, protagonist fiind din nou deputatul Nicolae Bacalbașa. Acesta s-a certat cu liderul de grup al PNL, Florin Roman. Potrivit Digi24, cei doi s-au certat de la tribuna Camerei Deputaților în momentul dezbaterilor la proiectul care prevede reducerea TVA.

În timp ce deputatul liberal cerea retrimiterea legii la comisie, Nicolae Bacalbașa striga din sală, moment în Florin Roman i-a cerut să nu mai vocifereze:

„Ușurel domnule Bacalbașa, aici nu e circ. E Parlamentul României. Pentru astfel de situații luați ceea ce trebuie”, i-a cerut Florin Roman.

Deputatul gălățean a avut imediat o intervenție extrem de violentă:

„Vreau să spun că data trecută când nu a vrut să plece 10 minute de la microfon, mirosea violent a alcool. Acum nu l-am mirosit, nu știu, dar după discursul său pot să spun, ca medic, cu toată responsabilitatea, ca aceasta se numește din punct de vedere psihiatric delir, iar din punct de vedere al lumii din care provin se numeste mârlănie”, l-a atacat Bacalbașa pe Florin Roman.

Scandalul a continuat, deputatul PNL numindu-l bufon pe Bacalbașa.

„Regele a murit, trăiască regele. Bufonul a rămas același. De la bugetul de anul trecut, când se dezbătea bugetul, la o oră târzie în noapte, îmi amintesc că bufonul cerea încheierea discuțiilor pentru că nu-și luase pastilele. Domnule Bacalbașa, v-am adus pastilele! Poate vă liniștiți”, a spus Roman.

Sursa foto: Captură TV Digi24