Copil de 6 ani mușcat de un câine agresiv

Proprietarul unui câine s-a ales cu dosar penal după ce animalul a mușcat un copil de 6 ani. Potrivit polițiștilor, animalul a fost lăsat nelegat și a intrat în curtea vecină unde a atacat copilul.

„La data de 19 august, la ora 13.50, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați cu privire la faptul că, un minor, de 6 ani, din municipiul Galați, ar fi fost mușcat de un câine agresiv, în timp ce se afla în curtea unei locuințe de pe strada Drumul de Centură. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, după primele verificări stabilind că minorul ar fi fost mușcat de câinele unui vecin, pe care acesta îl lăsase nelegat, și care ar fi intrat în curtea imobilului alăturat prin gardul împrejmuitor, degradat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de I.P.J. Galați.

Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Proprietarul câinelui agresiv s-a ales cu dosar penal care are ca obiect comiterea infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.