Cristache, PMP: „Am votat pentru ca toți gălățenii să fie reprezentați cu demnitate la Primărie și în Consiliile Local și Județean”

Președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache a votat în această dimineață la Secția nr. 52. A venit alături de fostul mare fotbalist Dorinel Munteanu.

„Îmi doresc foarte mult ca, de azi, la Galați, impostura, minciuna, abuzul de putere, găștile de partid puse pe căpătuială, cumetriile banului public, mereu aceleași, să nu ne mai vicieze viețile, prin condamnare crasă la declin și sărăcie. Eu am votat pentru o normalitate a viitorului, pentru competență, corectitudine, pentru profesionalism. Și am mai votat pentru ca toți gălățenii, indiferent de vârstă, profesie și statut social, să fie reprezentați cu demnitate la Primărie, dar și în Consiliile Local și Județean.
Am girat, azi, cu încrederea mea, o echipă de oameni motivați și realiști, curați… sătui, ca mine și ca voi, până peste cap, de batjocura și sfidarea ultimilor 30 de ani blestemați. I-am votat știind că, pentru ei, administrarea unui oraș și a unui județ, nu înseamnă doar cârpeli, praf, piatră, betoane și asfalt, ci a face din cetățean și nevoile sale reale un subiect permanent al vieții publice.
Dragi prieteni, astăzi, vă îndemn pe toți să mergeți la urne! Lehamitea, furia, deznădejdea, neîncrederea, vi le înțeleg pe toate… dar absenteismul este indubitabil… cea mai păcătoasă decizie. Azi, puterea e la voi! N-o ignorați! N-o irosiți! Câteva minute în secția de votare fac diferența pentru următorii patru ani.
Votați! Votați! Votați! Pentru un județ, un oraș și o comunitate de 10! Astăzi, nu stăm acasa! Astăzi, decidem împreună cum să arate Galațiul de mâine. Doamne ajută!”, a declarat liderul PMP Galați la ieșirea de la urne.