Cristache, PMP, despre copertinele Pasajului Dunărea: „Ouăle clocite ale lui Pucheanu”

Președintele Partidului Mișcarea Populară Galați, deputatul Cătălin Cristache critică felul în care primarul Ionuț Pucheanu a ales să trateze problema copertinelor de la pasajul Dunărea, care nu arată nici pe departe la fel cu schițele din proiect.

„Felul în care au ieşit copertinele Pasajului Dunărea dovedeşte pe deplin incompetenţa managerială a primarului Ionuț Pucheanu şi lăudăroşenia sa găunoasă. Porneşte mereu la drum promiţând luna de pe cer şi vine cu o cioară vopsită la sfârşit. Mai groaznic este că se ambiţionează să îi prostească pe gălăţeni. Cică e firesc să existe o abatere atât de mare între proiect şi execuţia finală. Pucheanu pleacă la reprezentanţă să cumpere un Mercedes nou şi, la sfârşit, cu aceiaşi bani plătiţi, primeşte un Tico din ’97” a scris pe Faceboopk președintele PMP Galați.

Acesta spune că în locul primarului Ionuț Pucheanu le-ar fi spus constructorilor că își vor primi banii pe contract în momentul în care lucrarea arată precum a fost prezentată inițial, fără târguieli inutile și fără încercări de a farda realitatea.

„Evident că nu e vina primarului că lucrarea arată aşa, dar este vina lui că a semnat să le dea banii pe o astfel de bătaie de joc. Pentru că, fiţi convinşi, banii au fost plătiţi în avans. Doar e an electoral, nu-i așa?”.

Cunoscut fiind faptul că atunci când se aprobă niște indicatori tehnico-economici pentru un astfel de proiect, se introduce şi un cuantum maximal al cheltuielilor neprevăzute, deputatul Cătălin Cristache spune că va cere reprezentantelor PMP în Consiliul Local Galați, Oana Iurescu și Nicoleta Badiu să-l întrebe primar, la următoarea şedinţă, cât şi cum s-a plătit din acest contract.