Cristache, PMP: „Nica și PSD ne mint din nou și ne vând gogoși electorale expirate”

Prezența ministrului Cuc la Galați, week-end-ul trecut, cu o serie de promisiuni electorale răsuflate, nu a rămas ne sancționată de reprezentanții Opoziției. Președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache a postat astă pe contul său de Facebook o declarație politică în care avertizează că „gălăţenilor le-au fost servite, timp de 30 de ani, foarte multe gogoşi electorale, dar un teren aflat în pârloagă prezentat ca o reuşită colosală a PSD reprezintă o premieră absolută. NU le mai este frică nici măcar de ridicolul situaţiei”.

„Liviu Dragnea şi-a trimis la Galaţi cucul pentru a mai vinde nişte iluzii oamenilor. Povestea aeroportului reprezintă o minciună de primă mână – ei nu au nici măcar un studiu de fezabilitate (ci doar o analiză generală), nu au buget pentru aşa ceva şi nici măcar nu este evident cum ar putea lega locaţia prezentată de infrastructura de transport a oraşului. Este o minciună cap – coadă generată de Dan Nica şi validată de Dragnea prin prezenţa unui ministru al Transporturilor care s-a remarcat doar prin cât de supus este faţă de conducătorul suprem al PSD. PSD-iştii şi-au bătut joc, pur şi simplu, de jurnaliştii pe care i-au dus pe un câmp abandonat şi le-au spus: „aici va fi aeroportul lui Nica”. Îl credeam pe Costeluş Fotea un om mai echilibrat, dar se pare că şi lui îi place să livreze minciunele gălăţenilor”, a scris liderul PMP Galați.

Cătălin Cristache este dispus să parieze că în următorii 20 de ani, la Galaţi, nu se va construi niciun aeroport.

„Pe de o parte, nu sunt bani pentru aşa ceva şi nici nu există interes din partea PSD să facă efectiv ceva. Ultimii 30 de ani arată că PSD-iştii gălăţeni şi-au traficat voturile pentru a obţine posturi grase pentru ei, nu investiţii pentru dezvoltarea zonei. Pe de altă parte, nu ar exista suficient trafic care să justifice un asemenea aeroport.

Presupunând prin absurd că s-ar face aeroport la Galaţi, acesta ar avea doar două scopuri: 1. Să le fie mai simplu gălăţenilor care pleacă din judeţ pentru a-şi căuta norocul în ţări străine, pentru că, la ei acasă, din cauza PSD, nu au nicio şansă; 2. Gălăţenii care muncesc în străinătate să-şi poată vizita mai uşor rudele atunci când vin în ţară. Ceea ce înseamnă că pe prezumtivul aeroport nu ar fi trafic decât de două ori pe an.

Dragi gălăţeni, dacă v-aţi săturat să fiţi minţiţi de Dan Nica, Liviu Dragnea şi PSD-işti, pe 26 mai, mergeţi la vot. Puneţi ştampila pe PMP, locul 8 pe buletinul de vot. Oferiţi o şansă Adevăratei Opoziţii din Galaţi. Alegeţi să fim Uniţi în Europa!”, a mai scris Cătălin Cristache pe Facebook.