Delimitarea secțiilor de votare din cartierele Galațiului pentru alegerile de duminică

Doi membri ai comisiei de votare si un alegator se uita pe listele cu alegatori la scoala 194 din Bucuresti, duminica, 30 noiembrie 2008. Un numar de aproximativ 18 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati, duminica, la urne, pentru a trimite in Parlament 315 deputati si 137 senatori, premiera scrutinului constituind-o sistemul uninominal. DIANA IURKIEWICZ / MEDIAFAX FOTO

Deoarece au fost efectuate mai multe schimbări în privința arondării adreselor poștale la secțiile de votare este bine să verificați la ce secții de votare vă puteți exercita dreptul de vot.

„Secțiile de votare nr. 18 și 19, care funcționau în trecut la Casa de Cultură a Sindicatelor, vor funcționa la Colegiul Național Costache Negri. Secția de votare nr. 37, care funcționa în vechiul sediu al Colegiului Tehnic Radu Negru (Grup Școlar Radu Negru), este înființată acum în actualul sediu al unității de învățământ, pe strada Științei nr. 119”, se spune într-un comunicat al Primăriei Galați.

Lista adreselor arondate la secțiile de votare, precum și schimbările efectuate, pot fi accesate la următoarele adrese:

http://primariagalati.ro/portal/act/delim_sectii.pdf

http://primariagalati.ro/portal/act/mod_sec250419.pdf

La Galați vor funcționa 15 secții speciale la spitale, penitenciar, IPJ Galați, centre sociale etc.

Cererile pentru urna mobilă, în cazul persoanelor netransportabile din motive medicale, se pot face sâmbătă, în intervalul orar 18.00 – 20.00, la secțiile de votare arondate.