Donație de tablete și carduri de internet pentru profesori și învățători care au posibilități materiale reduse

LIBERTY Galați a donat, în prima zi de școală, tablete și carduri de internet profesorilor și învățătorilor din Galați care, până acum, nu dispuneau de aceste instrumente esențiale educației online.

„Un semn bun la deschiderea noului an școlar la Arhiepiscopie, printr-un parteneriat cu platforma siderurgică LIBERTY Galați a cărei conducere a înțeles necesitatea de a oferi materiale didactice dascălilor. Cu cât aceștia au posibilități să se adreseze copiilor, cu atât și celelalte materiale cu care vom veni în sprijinul copiilor vor da randamentul așteptat”, a explicat Înalt Prea -Sfinția Sa, Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, gazda evenimentului.

Donația a avut loc cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Galați care a realizat o analiză în rândul cadrelor didactice, pentru a identifica necesitățile acestora.

„Astăzi derulăm o nouă etapă de colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos. Ne adresăm acum profesorilor care au nevoie să își susțină orele de curs, în condițiile în care sunt organizații dar și Guvernul, care acordă tablete copiilor cu posibilități reduse de achiziționare a acestor instrumente utile acum, când accentul se pune pe educația online. Vom continua acest proiect”, a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al LIBERTY Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *