Femeie însărcinată, agresată de două controloare de la Transurb

Scandal într-un mijloc de transport în comun al Transurb Galați. O femeie însărcinată acuză că a fost lovită în burtă și înjurată de două controloare angajate ale societății de transport public local.

„Recunosc, nu aveam bilet, dar nu am găsit de unde să cumpăr. Chioșcul era închis iar șoferul nu vinde bilete. Le-am spus doamnelor care făceau controlul biletelor că vreau să cumpăr de la ele, mi-au spus că nu au și mi-au cerut actele, pentru a-mi face proces verbal. Le-am dat actele după care au început să mă abuzeze. Mi le-au reținut fără niciun drept”, a povestit femeia pe Facebook.

Mai mult, după ce au aflat că este însărcinată, cele două controloare i-au adresat și jigniri macabre. „Să naști un copil mort”, i-ar fi spus controloarele.

În final, femeia spune că a fost așteptată la capătul traseului de o echipă de polițiști și jandarmi, dar că totul s-a rezolvat fără scandal. Actele i-au fost restituite.

Femeia, agent de securitate la o firmă din Galați este hotărâtă să depună plângere la Poliție pentru agresiunile îndurate.

Sursa foto: Facebook/Transurb Galați!!!