Forza ZU 2019: program, acces, harta, reguli și tot ce trebuie să știți

Sâmbătă, 25 mai, Stadionul Dunărea găzduiește evenimentul Forza ZU 2019. Ca să aveți o experiență cât mai plăcută trebuie să citiți cu atenție informațiile de mai jos! Aici veți găsi totul despre programul evenimentului și regulile de acces.

1. Forza ZU se întâmplă sâmbătă, 25 mai 2019, pe Stadionul Dunărea din Galați.

2. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile pe stadion. Accesul este permis publicului începând cu ora 14:00.

3. Accesul în stadion se va face prin intrările de pe platoul Sălii Sporturilor și prin intrarea dinspre strada Brăilei.

4. Verificați Harta Forza ZU 2019 de mai jos pentru a vă putea orienta mai ușor la fața locului. Identificați localizarea ambulanțelor și a punctelor de prim ajutor, în caz că veți avea nevoie.

5. Pe hartă puteți vedea unde se află punctul de vânzare a tricourilor oficiale Forza ZU 2019.

6. Este permis accesul oamenilor de orice vârstă. Copiii cu vârste mai mici de 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.

7. ESTE PERMIS accesul cu aparate foto și camere de filmat. De asemenea, aveți voie să veniți cu mâncare atât timp cât nu este pusă într-un recipient dur. Deci puteți să vă luati un sandviș de acasă sau puteți trage o fugă la COOLinar Fest, pe platoul Sălii Sporturilor, unde veți găsi o mulțime de preparate delicioase.

8. NU ESTE PERMIS accesul cu animale de companie, bagaje voluminoase, ambalaje dure (sticle, termosuri, cutii de metal, cutii de plastic, parfumuri etc.) și umbrele (puteți folosi o pelerină de ploaie).

9. Paza la fața locului este asigurată și vă rugăm să vă adresați personalului pe durata evenimentului dacă apar situații care necesită intervenția lor.

10. Show-ul începe la ora 16.00 cu un ZUper Warm-up de care se vor ocupa MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Lucian Bărbulescu.

11. Forza ZU, cel mai mare concert din România, începe la 17.00. Pe scenă vor urca: Andra, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Antonia, 5GANG, Mario Fresh, Delia, Nick, Lidia Buble, Smiley, Elena Gheorghe, 3 Sud Est, Spike, Noaptea Tarziu, Connect-R, Elianne, Lora, Mark Stam, Karmen, Lino Golden, Mira, Ioana Ignat, Holograf, Edward Sanda, Sore, Guess Who, Vescan, Jo, Dorian, The Motans, Minelli, Cabron, Alina Eremia, Pepe, Adda, Feli.

12. Forza ZU poate fi urmărit în direct la Radio ZU, pe radiozu.ro/forzazu, pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU și pe ZU TV.

13. Puteți să folosiți hashtag-urile #FORZAZU, #FORZAZU2019 și #RADIOZU.