FOTO Doi clovni terapeuți au venit să aducă zâmbete și bucurie pe chipurile copiilor

Autor :

Data : 30 octombrie 2019

Ei au petrecut patru zile alături de 100 de copii aflați în grija Fundației „Inimă de Copil”.

Copii şi tineri din Galaţi, Pechea și Tecuci, aflaţi în grija Fundaţiei „Inimă de Copil” din Galaţi, au avut parte, săptămâna aceasta, de o vizită surpriză: întâlnirea cu doi clovni terapeuţi, prieteni vechi ai organizației, veniți tocmai din Franța. Este vorba despre Sébastien Charle Fournil et Sébastien Pleux, alias Lulu și Marsel.

Cei doi clovni terapeuți au venit să aducă zâmbete și bucurie copiilor din programele Inimă de Copil pentru că e lucru știut: copiii iubesc nasurile roșii, iar râsul mult și tare le aduce alinare. Au petrecut patru zile alături de 100 de copii din programele organizației, le-au dăruit mii de zâmbete și momente absolut minunate pe care nu le vor uita niciodată. Ghemuiți pe jos sau în scăunele, micuții din fundație i-au privit cu uimire pe cei doi clovni, îmbrăcați în tonuri aprinse de galben și albastru, cu fețele pictate nostim și nasuri roșii, care le-au trezit interesul și care i-au purtat pe Tărâmul Fericirii, acolo unde se râde mult și tare!

„Au fost patru zile incredibile, copiii noștri s-au bucurat teribil, au râs foarte mult și a fost uimitor pentru noi să-i vedem că reușesc să comunice cu cei doi clovni terapeuți, francezi, într-o limbă știută parcă doar de ei. Au fost multe îmbrățișări în fiecare centru. Vineri, clasa unde învață copiii din programul Școală după Școală, din Tecuci, a răsunat de râsete, luni, Marsel&Lulu au mers la Centrul de Consiliere și Sprijin din Pechea, acolo unde 50 grozavi s-au distrat ca niciodată, iar marți au adus fericire copiilor din Centrul de zi Galați”, a declarat Alina Dumitriu, specialist în comunicare la Fundația „Inimă de Copil”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de