Gabriela Lenghel, fost procuror: „Cătălin Cristache poate coagula dreapta pentru salvarea Galațiului”

Fostul procuror Gabriela Lenghel a făcut o analiză a situației în care se află Galațiul sub conducerea PSD și a ajuns la concluzia putem vorbi fără să greșim despre o profundă criză, generată în principal de lipsa de viziune a administrației din ultimii 30 de ani. Orașul s-a prăbușit nu numai din cauza inexistenţei investițiilor, dar și din incapacitatea edililor de a privi dincolo de problemele cotidiene.

„Ce avem acum?! Un oraș mort. Un oraș cu o infrastuctură de acum 50 de ani. Un oraș îmbătrânit, incapabil sa susțină o investiție cu forță de muncă locală. Ne întrebăm ce ne lipsește de am ajuns aici. Ba chiar găsim și răspunsuri, dar ne încăpățânam să facem alegeri greșite.Vrem să trăim altfel, dar nu schimbăm nimic în abordarea pe care o avem când ne alegem primarul și Consiliul Local. De 30 de ani! Prea mult, prea sufocant! E timpul pentru o primenire și pentru alt fel de oameni care să ne reprezinte. E timpul pentru profesionalism, pentru asumarea răspunderii și cheltuirea cu rost a banului public. Viitorul orașului nu se construiește în taină. El se clădește împreună cu locuitorii lui, cu toți cei care sunt interesaţi de un viitor sigur, aici! Primarul trebuie să sfințească locul prin respect, demnitate și domnia legii”, a declarat Gabriela Lenghel.

Fostul procuror-şef al secţiei judiciare de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi își pune mari speranțe în Cătălin Cristache, liderul PMP Galați, despre care spune că poate readuce ora;ul pe linia de plutire.

„Cătălin Cristache are aceste calități și sunt convinsă că va fi un edil cu mână de fier pentru Galați. Am decis să rămân în ringul politic, alături de acesta, eu, același om onest, echilibrat, vigilent, intransigent, implicându-mă cu toată voința, pentru binele comunității noastre. Am convingerea că, în 2020, la Galaţi, cu o echipă de oameni pricepuți, dreapta unită va trezi în fiecare cetățean dorința și conștiința unui viitor Împreună”, a mai precizat Gabriela Lenghel.