Gala Comunității Gălățene 2019 recunoaște binele

Data : 7 noiembrie 2019

O dată la doi ani, Fundația Comunitară Galați recunoaște binele la Gala Comunității Gălățene în semn de mulțumesc pentru cei cărora li s-a făcut bine. Și pentru a inspira. Gala Comunității gălățene este un context care pune reflectorul pe reperele autentice ale societății civile, cei simpli sau excepționali. Cei care pe cont propriu sau organizați într-un ONG, grup de inițiativă sau firmă care fac un Galați mai „acasă” pentru toți.

Binele nu are nevoie de recunoaștere, însă comunitatea are nevoie ca binele să fie recunoscut. Are nevoie de modele. De eroii de fiecare zi. Ei sunt cei care țin copiii vulnerabili la scoală, donează sume de bani care îți taie respirația, înveselesc în culori scările de bloc, sau învață o mămică din valea orașului să coasă la mașină pentru primii ei bani.

Anul acesta Gala propune 8 categorii-reper ale binelui gălățean:

  • ONG Start bun
  • ONG De mult pe drum
  • Lider gălățean „Diasporean”
  • Lider gălățean „De acasă”
  • Lider Voluntar
  • Firma + CSR
  • Campion Fundraiser
  • Super „Campanie de fundraising”

Procesul Galei implică 3 pași:
– NOMINALIZAREA/AUTONOMINALIZAREA unui gălățean sau a unei inițiative până pe 15 noiembrie.
– VOTAREA și JURIZAREA celor nominalizați între 16 și 30 noiembrie.
– CELEBRAREA binelui și a implicării, la Gala Comunității Gălățene pe 5 decembrie.

Gala este locul de întâlnire între gălățenii care fac binele să se întâmple și susținătorii lor, companii locale responsabile, ONG-uri adevărate, supervoluntari, lideri de opinie, reprezentanți massmedia. Anul acesta celebrarea va fi găzduită de Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, pe 5 decembrie. În foaierul teatrului, în spiritul generozității, diferiți artiști locali își vor expune și dona lucrările pentru o cauză comunitară.

Așteptăm cât mai mulți gălățeni să fie parte din viața acestui eveniment cu spirit de comunitate pentru activarea societății civile.

Pentru mai multe informații, nominalizare și votare se poate accesa website-ul evenimentului: https://www.galacomunitatiigalatene.ro/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *