Gigi Dănilă, candidat PMP la Primăria Matca: „Vreau să muncesc, ceilalți au dormit destul!”

Data : 13 ianuarie 2020

Actualul viceprimar al comunei Matca, Gigi Dănilă, vrea să meargă mai departe în vara acestui an și să pună în aplicare o serie de proiecte importante pentru comună, multe dintre ele promise deja, dar lăsate de izbeliște de primarul în funcție, Nelu Costea. Gigi Dănilă spune că s-a săturat să-i audă pe oameni spunând că așteaptă modernizarea localității de 12 ani, dar în zadar. El spune că alături de ceilalți cetățeni ai localității nu mai vrea să plătească taxe și impozite degeaba. Citiți mai jos un interviu cu candidatul PMP la Primăria Matca:

Reporter: Ce v-a determinat să candidați pentru fotoliul de primar al comunei Matca?

Gigi Dănilă: Dintotdeauna am fost o persoană implicată și m-a interesat foarte mult mersul comunității în care trăiesc. La alegerile trecute am acceptat mandatul de viceprimar cu speranța că lucrurile se vor mișca și la noi în localitate. Din păcate, ne apropiem de finalul mandatului și multe dintre propunerile cu care domnul Nelu Costea a câștigat mandatul de primar nu s-au materializat. În cazul multora, eu am insistat să fie demarate, dar m-am lovit de indiferența actualului edil.

Reporter: Care ar fi principalele obiective pe care le veți prezenta oamenilor în campania electorală?

Gigi Dănilă: Eu vreau să-i asigur pe mătcașii mei că voi face tot ce-mi stă în putere pentru a trăi mai bine. Avem nevoie de mașini de gunoi, pentru salubrizarea localității, pe care le vom achiziționa din bani de la buget. Țin foarte mult la curățenia comunei în care trăiesc și îmi doresc ca această operațiune să se facă în condiții civilizate, în conformitate cu normele europene în materie de ecologizare. De asemenea, avem nevoie de două autocare pentru elevii școlilor noastre. Avem o grămadă de activități pe care ar trebui să le facem în alte zone ale țării și este vital să avem cu ce transporta elevii și profesorii. Este păcat să rămânem izolați, trebuie să stabilim contacte cu cât mai multe școli. Vorbim deci de deschidere, de parteneriate!

Reporter: Dumneavoastră vă place sediul în care funcționează în prezent Primăria?

Gigi Dănilă: Evident, dacă voi fi ales primar, voi avea grijă ca toți angajații să lucreze într-un sediu nou, modernizat. Condițiile de muncă sunt esențiale pentru ca oamenii să dea randament maxim! Avem nevoie și de o variantă ocolitoare, care să preia mașinile care nu au nevoie să intre la noi în localitate. La fel de necesare sunt și drumurile agricole pietruite, canalizarea și apa curentă pentru cât mai multe gospodării din localitate, dar și asfaltarea drumurilor principale. Nu doar a drumului de lângă casa primarului, așa cum a procedat domnul Costea.

Reporter: Mizați pe sprijinul colegilor actuali de consiliu?

Gigi Dănilă: Cu siguranță! Împreună cu Vasile Vlasie, Dorel Dragomir, Marian Arhip, Nelu Condrache și Micșunel Condrache voi merge din casă în casă și voi încerca să-i conving pe oameni că pot fi o alternativă la actualul primar, Nelu Costea, care nu a făcut mai nimic din ce a promis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de