Gracias, España! Oțelul a terminat neînvinsă stagiul din Spania

Data : 18 februarie 2019

La finalul celor cinci partide golaverajul oțelarilor este 19 – 0.

Jucătorii Oțelului se întorc din stagiul de pregătire pe care l-au efectuat în sudul Spaniei cu rezultate încurajatoare, 5 victorii, nicio înfrângere, niciun egal. Chiar dacă au susținut cele cinci meciuri de verificare în compania unor formații din ligile inferioare ale Peninsulei Iberice sunt rezultate care să le dea speranțe suporterilor.

Iată rezultatele înregistrate în cantonamentul din Spania:

6 februarie: SC Oțelul Galați – Huércal-Overa CF 2-0 (Bordieanu, R. Moglan)
8 februarie: SC Oțelul Galați – Cuevas CF 1-0 (Antohi)
12 februarie: SC Oțelul Galați – Club Olimpico de Totana 5-0 (Neagu, Țicămucă, Codreanu, Cîrjan, Zaharia)
14 februarie: SC Oțelul Galați – Universidad Católica De Murcia B CF 2-0 (Antohi, Neagu)
17 februarie: SC Oțelul Galați – CD Comarca del Mármol – Macael 9-0 (Antohi 2, Zaharia, Cîrjan 4, Munteanu, Neagu)

„Am avut condiții foarte bune de pregătire, am fugit de terenurile proaste din țară și ne apropiem de ceea ce vom întâlni în retur. În prima parte a pregătirii ne-am antrenat la Galați doar pe suprafață sintetic, iar în campionat jucăm pe iarbă. Sper ca munca de aici să ne ajute în perioada următoare”, a declarat antrenorul principal Alin Pînzaru.

De asemenea, SC Oțelul Galați le mulțumește tuturor celor care au depus eforturi pentru organizarea acestui stagiu de pregătire.

Încă două meciuri până la startul returului

Oțelarii mai au programate două jocuri de verificare în această iarnă, ambele la Galați în compania unor formații de Liga 3: joi, 21 februarie,ora 12:30 vs Metalul Buzău și sâmbătă, 23 februarie, ora 12.00 vs Unirea Slobozia. Ambele partide vor avea loc pe stadionul Oțelul.

Prima partidă oficială a roș-alb-albaștrilor va avea loc pe 2 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa 16, runda de debut al returului Ligii 3.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de