Guvernul cedează în fața solicitărilor PMP: piețele rămân deschise

În urma solicitărilor Partidului Mișcarea Populară de a nu închide pieţele, Guvernul a decis să dispună funcţionarea în continuare a locaţiilor în aer liber câtă vreme sunt respectate anumite reguli de siguranţă, aşa cum se întâmplă şi în magazine.

„Tot ce rămâne de făcut este ca administraţia publică locală din Galaţi, PSD-izată până în măduva oaselor, să acţioneze în aşa fel încât toate condiţionalităţile impuse de autorităţile centrale să fie îndeplinite. Dacă madam Sandu Viorica (PSD), care este şefa Pieţei Galaţi, nu este în stare să ia măsuri pentru ca pieţele să poată să rămână deschise în condiţiile date, îi cer primarului Ionuţ Pucheanu demiterea acesteia şi impunerea unei noi conduceri. Aşa cum în Bucureşti şi în alte oraşe se poate, NU există nicio scuză ca pieţele din Galaţi să nu fie deschise”, a scris pe Facebook președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache.

Acesta i-a mai cerut primarului să amenajeze în week-end-uri câte o piaţă volantă în fiecare cartier din Galaţi la care să poată să-şi etaleze marfa exclusiv producătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *