Hoţ de biciclete, prins de jandarmi în mai puţin de o oră

Un gălățean căruia i s-a furat bicicleta pe perioada cât era într-un magazin și-a primit-o înapoi în mai puțin de o oră, datorită jandarmilor.

„Echipajul de jandarmerie a fost sesizat de către un bărbat în vârstă de 40 ani că în timp ce se afla în zona Micro 19, persoane necunoscute i-au sustras bicicleta. Jandarmii l-au îndrumat pe bărbat către sediul secţiei de poliţie unde să depună o sesizare scrisă. În timp ce îşi executau misiunea, jandarmii au observat un tânăr care pedala pe o bicicletă ce corespundea descrierilor primite de la păgubit. Interceptat, tânărul a declarat că bicicleta îi aparţine, însă, jandarmii l-au invitat la sediul poliţiei pentru a lămuri acest aspect. În sediul secţiei de poliţie a fost observată şi persoana păgubită care şi-a recunoscut bunul furat, iar biciclistul de ocazie a recunoscut comiterea faptei precizând că intenţiona să vândă bicicleta pentru a face rost de bani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, bicicleta fiind restituită posesorului de drept.