Hoți de materiale de tâmplărie, prinși de polițiștii gălățeni

Autor :

Data : 25 noiembrie 2019

Polițiștii Secției 3 Poliție Galați au identificat doi tineri, de 21 și 18 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Indivizii ar fi furat mai multe scule de tâmplărie.

„Din cercetări a reieșit că, în data de 8.11.2019, aceștia ar fi pătruns într-un imobil situat pe strada Cricov, din municipiul Galați, după ce ar fi escaladat gardul acestuia și, dintr-o magazie, ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 500 de lei (o bormaşina, trei polizoare electrice, o trusă de chei și un fierăstrău de mână). De asemenea, cei doi ar fi dislocat sistemul de închidere al unei magazii dintr-o curte de pe strada Brașov, sustrăgând din interiorul acesteia bare de cornier, țevi, fier beton și alte materiale. Prezumtivii autori au fost depistați și conduși la sediul poliției, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 60%”, se arată într-un comunicat dce presă transmis de IPJ Galați.

Cei doi indivizi au fost reținuți, inițial, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Ulterior, față de unul dintre ei s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de celălalt, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *