În doar 2 zile, 19 persoane au fost sancționate de jandarmi pentru tulburarea ordinii publice

În acest week-end, jandarmii gălățeni au aplicat 19 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la suma de 2.900 lei.

Duminică seara, în jurul orei 22:00, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 poliție Galați a fost sesizat despre producerea unui scandal pe scara unui bloc. La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 35 ani care bătea cu pumnii și picioarele în ușa unui apartament, în care se afla o femeie și doi copii minori. La solicitarea jandarmilor, femeia a deschis ușa apartamentului și le-a spus oamenilor legii că bărbatul este fostul concubin, iar ea a pus capăt relației datorită ieșirilor necontrolate ale bărbatului. Fostul concubin s-a ales cu amendă în valoare de 500 lei pentru tulburarea liniștii publice și a fost îndepărtat de la fața locului.

Tot pentru tulburarea liniștii publice a fost sancționat și un bărbat în vârstă de 45 ani, din Galați, care duminică, în jurul orei 21:30, a deranjat vecinii de bloc în momentul în care a ales să asculte muzică la o intensitate mare. Locatarii blocului sunt cei care au sesizat jandarmii, iar în momentul în care au ajuns la ușa apartamentului oamenii legii au văzut că cele sesizate de vecini se confirmă. Lipsa de respect față de vecini i-a adus bărbatului o amendă de 200 lei.

Cu 800 lei au fost sancționați și doi tineri din Tecuci care au fost surprinși de jandarmi la scara unui bloc, în timp de consumau alcool și înjurau. Locatarii blocului revoltați de atitudinea celor doi tineri, în vârstă de 21 ani și 24 ani, au sunat și au reclamat atitudinea acestora. După ce au fost sancționați, jandarmii i-au îndepărtat pe cei doi de la scara blocului.

În total, 19 persoane au fost sancționate de jandarmi în acest week-end, pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare, tulburarea ordinii și liniștii publice sau consumul de alcool în spații publice. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la suma de 2.900 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *