Incendiu la un apartament situat pe strada Saturn din Galați

Autor :

Data : 6 noiembrie 2019

Incendiu la un apartament situat pe strada Saturn din Galati. Două autospeciale ale Detașamentului de Pompieri din Galați se deplasează la locul incendiului.

Când pompierii au ajuns la incendiu, focul se manifesta violent la un apartament de la parter, cu degajări masive de fum în zonă.

„Un echipaj SMURD este prezent la eveniment, pentru a asigura primul ajutor posibilelor victime intoxicate cu fum. Momentan nu sunt victime. Locuitorii din bloc sunt sfătuiți să rămână în interior, cu geamul închis și ușile acoperite împotriva fumului din casa scării. A existat pericolul exploziei din cauza unei butelii în apartament. Au ars numeroase materiale textile, mobilierul dintr-o cameră și a fost degradat întreg apartamentul. Au fost evacuate 6 persoane din sala de sport prezenta la parterul blocului”, spun cei de la ISU Galați.

Cauza incendiului este utilizarea necorespunzătoare a unei butelii de gaz lichefiat. Aragazul a fost lăsat nesupravegheat, s-a fisurat furtunul buteliei, a apărut incendiul care s-a extins la perdea și apoi la apartament.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de