Invitație inedită la dezbatere: Cristache vs Pucheanu!

S-a discutat extrem de intens în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, atât înainte de primul tur cât și între cele două tururi, despre o dezbatere între candidați. Nu a existat, din varii motive, de pierdut avâd doar alegătorii, care nu pot să-și facă o imagine clară despre calitățile celor pe care urmează să pună ștampila.

Iată că președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache vine cu o propunere inedită, aruncându-i mănușa primarului PSD Ionuț Pucheanu.

„Domnule primar, Din păcate, din diferite motive, în acest an electoral nu am avut o dezbatere directă între cei doi candidați care au intrat în turul II: doamna Viorica Dăncilă și domnul Klaus Iohannis.

Știm amândoi că există în continuare gălățeni care nu s-au decis pe cine să voteze duminică, 24 noiembrie. Consider că este mai mult decât necesar să venim cu argumente pentru convingerea celor indeciși sa voteze unul din candidați. De aceea, vă invit public, să dezbatem împreună, eu în numele președintelui Klaus Iohannis și dumneavoastră în numele candidatului Viorica Dăncilă.

Vă lansez public această invitație și vă rog să alegeți dumnevoastră locul și ora desfășurării acestei dezbateri”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul PMP.

Cristache propune ca această întâlnire să aibă loc fie la una dintre televiziunile locale din Galați, fie într-un spațiu public la care să participe și cetățeni ai orașului.